+36 20 5445 850

  jarabin.edina@t-online.hu

happy mammy

Workshopok

A Happy Mammy nem egyszerűen egy munkaerő közvetítést nyújtó ügynökség, hanem sokkal több annál! Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleim számára további szolgáltatásokat, programokat nyújtsak, hogy a kapcsolatunk hosszú távú maradjon. Ezért az ügyfeleim részére alkalmanként ingyenes workshopokat szervezek édesanyákat érintő témákban, meghálálva ezzel a Happy Mammy-ba vetett bizalmukat.

Gyermekek vészhelyzetben

2009-2011 között rendszeresen megrendezésre került a Gyermekek vészhelyzetben c. elsősegélynyújtó előadás sorozat, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány jóvoltából. A workshop sorozat oktatatói a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkatársai: Dr. Gesztes Éva az alapítvány elnöke (Szt. László Kórház, intenzív gyermek szakorvos) és Doroszlai Richárd főápoló, az alapítvány főtitkára.

Az alapítvánnyal kapcsolatban további információ: www.mgya.org

A tanfolyam ideje alatt a szomszédos teremben gyerekfelügyeletet és mini játszóházat biztosítottunk a tanfolyam résztvevőinek gyermekei számára.

Professzionális rendszerezés

2015. őszén a Professzionális rendszerezés workshop előadója Csoknyay Adrienn volt. Az előadó munkásságáról további információ: http://www.adrienncsoknyay.com/
A jövőben is újabb előadásokkal szeretnénk segíteni az édesanyák mindennapi életét. A regisztrált édesanyákat hírlevélben értesítjük az éppen aktuális előadásról.


Az aktuális workshopokat megtalálja a facebook oldalunkon is.

Professzionális rendszerezés - 2015. november 4.

Professzionális rendszerezés - 2015. november 4.

Gyermekspecifikus elsősegély tanfolyam - 2011

Gyermekspecifikus elsősegély tanfolyam - 2009. október 9.

Gyermekspecifikus elsősegély tanfolyam - 2009

Gyermekspecifikus elsősegély tanfolyam - 2009. október 9.

© 2020 Happy Mammy
Webdesign by FRIK

Please publish modules in offcanvas position.