+36 20 5445 850

  jarabin.edina@t-online.hu

happy mammy

Média megjelenések

Az esküvői gyermekfelügyelettel kapcsolatban adott telefonos interjúm(3MB), megjelent a Magyar Rádió pécsi stúdiójának, 2008. március 19-én 9 órakor, a Jelige című műsorában.
A Kismama magazin 2009. áprilisi számában megjelent cikk a babysitter keresésről:

A Figyelő 2009. február 20-i számában megjelent cikk a házvezetőnőkről:

Köröscentrum Kiskőrös kistérségi hírportálján megjelent cikk a babysitter keresésről:

Májusban ismét az MR1 - Kossuth Rádió adása nyerte a Családbarát Médiáért díjat. Ezúttal a május 14-én elhangzott Rokon vagy babysitter? című riport nyerte el a zsűri tetszését. A riport készítője Csákné Barna Eszter. A Napközben műsor honlapján a nyertes riport:

2009. május 14-én a CSR piacra, kiállítóként meghívott cég. A CSR Piac 2009 Magyarországon elsőként ad lehetőséget a vállalatoknak, hogy a társadalmi felelősségvállalás terén elért eredményeiket egy egész napos, innovatív tapasztalatcsere keretében mutassák be.


csr.jpg
2009. június 10-14. között megrendezett JCI (Fiatal Üzletemberek Világszervezete Junior Chamber International) konferencián játszóház és az esti gyerekfelügylet biztosítása.

2009. szeptember 7. ATV Jam light „Hogyan válasszunk babysittert?” – HappyMammy, mint meghívott vendég.

2010. Január, Budaörsi Televízió: Riport a november 27-i gyermek specifikus elsõsegély tanfolyamról.
You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
2009. május 14. CSR Piac, Meghívott vendég a társadalmilag felelős vállalatok kiállításán. 
Ha egy vállalkozást elsősorban egy piaci igény hív életre, és nem szociális vagy környezetvédelmi civil közegből növi ki magát, ugyanakkor fontos társadalmi funkciót is ellát egyben, beszélhetünk-e „Másért vállalkozó”-ról? Választ adhat kérdésünkre Jarabin Edina vállalkozása, mely olyan nők életét segíti szolgáltatásaival, akik az anyaság fontos feladata mellett más szakmai és szellemi kihívásokat is vállalnak.

2010. április 22. HOTEL HILTON NESST-CITI 2009 díjátadó: Happy Mammy a Társadalmi Vállalkozási Díj nyertese a "Baba-Mama Központ magas szintű üzleti tervének kivitelezésért"
nesst-citi_2009.jpg

Ügyfeleink véleménye rólunk

Miután visszatértem dolgozni a munka és a háztartás mellett a családra alig maradt időm, kibillent az egyensúly. Éreztem, az otthoni teendők ellátásában segítségre lenne szükségem, de nem tudtam, hogyan találhatnék segítőt. Adjak fel hirdetést? Kérjek be életrajzokat, referenciákat? Szervezzek interjúkat a jelentkezőkkel? Hogyan értékeljem mindezeket? Mire figyeljek? Valószínűleg feladtam volna, ha az interneten böngészve rá nem találok a Happy Mammy-ra. Már amikor a honlapot olvastam, úgy éreztem, pontosan ezt a szolgáltatást kerestem. Később sem csalódtam. Edina a számomra reménytelennek tűnő feladatot, rövid idő alatt, profin megoldotta. Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy elmondjam, milyen feladatra keresek jelentkezőt. Ma sem tudom, merre indultam volna nélküle és hasonló helyzetben biztosan hozzá fordulnék megint. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár. :)

Anett (7,4)

Két gyermekes, teljes munkaidőben dolgozó anyaként a Happy Mammy szolgáltatásait több alkalommal is igénybe vettem. Mivel sem időm, sem energiám, sem megfelelő kapcsolataim nem voltak a legmegfelelőbb személy megtalálására, a Happy Mammy nekem nagyon nagy segítség volt. Amellett, hogy nagyon rövid idő alatt minden alkalommal sikerült megtalálni a tökéletes jelöltet, aki a későbbiekben abszolút bevált, nagy értéknek tartom Edina személyiségét is. Közvetlen, kedves és nagyon rugalmas. Maga is több gyermekes anyuka, aki jó emberismerő lévén egy rövid beszélgetés alapján már jól tudja, hogy kinek mire van szüksége. Egészen speciális kérdésekben is bizalommal lehet hozzá fordulni, ő biztosan talál megoldást :) Így mindenkinek szívből ajánlom a Happy Mammy-t

Zsuzsa, két gyermek (13,15) édesanyja

Nagyon köszönjük a lelkiismeretes, megbízható és körültekintő munkádat, mely lehetővé tette, hogy segítséget Találjak magam mellé!

Zita

Maximálisan meg voltam elégedve a szolgáltatással, amit kaptam. Igazán jól felmérted, milyen típusú segítségre lenne szükségem. A mindennapjaim azóta sokkal könnyebbek! :) Köszönöm!

Réka, 3 kisgyermekes édesanya

Néhány évvel ezelőtt kisfiam mellé kerestem gyermekfelügyelőt, s hogy ne nekem kelljen az ismeretlen érdeklődőkkel foglalkoznom, a Happy Mammy babysitter közvetítő szolgáltatását választottam. Három, az elvárásaimnak teljesen megfelelő lányt mutattak be, s akit végül választottunk, évekig a segítségünkre volt. Nemrég családi napközit nyitottam és óvodapedagógus alkalmazottat kerestem. Hónapokig sikertelenül hirdettem, de a Happy Mammy két hét alatt megtalálta a több mint megfelelő óvónénit. Köszönöm!

Szalontai Kriszta, Hill-top Családi Napközi és Fejlesztőközpont

A Happy Mammy olyan személyre szabott segítséget nyújt, amely példanélküli ezen a területen. Két meglehetősen nehéz helyzetben lévő csoportnak nyújt segítséget. Egyrészt az állást kereső nőknek, édesanyáknak,akik nem tudnak a mai munkaerő piacon elhelyezkedi, másrészt azoknak a családoknak, akik segítségre szorulnak. Hétköznapi értelemben egy egyszerű közvetítéssel többségük soha nem találna egymásra. Én személyesen próbáltam megoldást találni, és nem gondoltam, hogy nem fog menni. Számtalan dolgot megoldottam már, biztos voltam abban, hogy ez sem fog ki rajtam. Végül Edina segítségére szorultam. Utólag azt mondom, szerencsére, mert olyan segítőt találtam az ő közvetítésével, akire különben biztos, hogy nem találok rá. Mert ő pont az én igényeimnek megfelelő. Edina kiszűrte helyettem azokat, akik nekünk nem jöhetnek szóba és én is nagyobb bizalommal voltam azzal szemben, akit előtte ő már meghallgatott. Nem volt akkora kudarc egyik oldalról sem, mert épp az a lényege a szolgáltatásnak - az én olvasatomban- hogy ha nekünk nem, attól még másik családnak akár jó is lehet a jelölt. De mindennél fontosabb, amit az elején említettem: két kiszolgáltatott társadalmi csoportnak ad egyszerre megoldást. A munkát kereső, sikeres közvetítés után újra magabiztos lesz, a segítséget kereső pedig elégedett, mert megoldottak egy olyan problémát, amit a nagyszülők távolsága, szülők munkája miatt nem tudtak. Tehát én hálával gondolok a Happy Mammy-ra és azt kívánom, hogy még nagyon sok családnak tudjon, tudjanak segíteni, ilyen kitűnő minőségben és ilyen alapos munkával! Csak azt sajnálom, hogy nem én találtam ki:-)

Holló Márta, Televíziós szerkesztő, műsorvezető

A Happy Mammy-val második gyermekem születése előtt kerültünk kapcsolatba, olyan segítséget kerestünk, aki újszülött, valamint 4 éves gyermekünk ellátásában szakszerű segítséget nyújt, emellett szükség szerint ellátja a takarítási feladatokat és alkalmanként a sütésbe, főzésbe is be tud segíteni. Tudtuk, hogy ez nagyon összetett feladat, ezért a toborzásba, interjúztatásba, kiválasztásba saját erőből bele sem fogtunk, mindezt szerencsére tökéletesen megoldotta Jarabin Edina cége, helyettünk. Négy jelöltet ajánlott, akik közül meghallgatás után alig tudtunk választani. Valamennyien megfeleltek igényeinknek! Munkájukra és magukra igényes, tiszta, és rendkívül megbízható segítőket kaptunk, végül kettőjüket alkalmaztuk. A gyermekeink rajongtak értük, mindkettőjükkel évekig együttműködtünk, baráti kapcsolat azóta is megmaradt. Ezt követően még többször igénybe vettük a Cég szolgáltatásait, hasonlóan jó tapasztalatokkal. Baby sittert, takarítót, házvezetőnőt biztos, hogy senki mással nem kerestetnék, az időm annál sokkal drágább:O)

Jogász-tanár házaspár, 2 gyermekkel

A Happy Mammy a következőben segített nekem: 6 és fél évig nálunk dolgozott babysitterem családi okok miatt megválni kényszerült tőlünk, ezért új segítőt kellett keresnem. Mivel elfoglalt vagyok, ezért nem volt időm a hirdetéseket böngészni, jelöltekkel találkozni. Ezért megbíztam a Happy Mammy-t, hogy az elvárásaimnak megfelelő babysittert keressen. A keresés sikeres volt, az első körben sikerült a megfelelő jelöltet kiválasztani. Azt kaptam, amit vártam, minőségi szolgáltatást! Abban más, mint a többi, hogy figyelembe veszi az elvárásokat és annak megfelelően teljesíti a szolgáltatást.

Boda Krisztina, 3 gyerekes anyuka, közgazdász

"I was very happy with the service Edina provided. She listened to my needs for help and set up an interview with 4 candidates. Any of the 4 would have been suitable and it was hard to chose between them. I have been happy with the service they provide. Edina was very easy to work with and the whole process was painless." Thanks again for your help

James

Please publish modules in offcanvas position.