+36 20 5445 850

  jarabin.edina@t-online.hu

happy mammy

Workshopok

A Happy Mammy nem egyszerűen egy munkaerő közvetítést nyújtó ügynökség, hanem sokkal több annál! Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleim számára további szolgáltatásokat, programokat nyújtsak, hogy a kapcsolatunk hosszú távú maradjon. Ezért az ügyfeleim részére alkalmanként ingyenes workshopokat szervezek édesanyákat érintő témákban, meghálálva ezzel a Happy Mammy-ba vetett bizalmukat.

Gyermekek vészhelyzetben

2009-2011 között rendszeresen megrendezésre került a Gyermekek vészhelyzetben c. elsősegélynyújtó előadás sorozat, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány jóvoltából. A workshop sorozat oktatatói a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkatársai: Dr. Gesztes Éva az alapítvány elnöke (Szt. László Kórház, intenzív gyermek szakorvos) és Doroszlai Richárd főápoló, az alapítvány főtitkára.

Az alapítvánnyal kapcsolatban további információ: www.mgya.org

A tanfolyam ideje alatt a szomszédos teremben gyerekfelügyeletet és mini játszóházat biztosítottunk a tanfolyam résztvevőinek gyermekei számára.

Professzionális rendszerezés

2015. őszén a Professzionális rendszerezés workshop előadója Csoknyay Adrienn volt. Az előadó munkásságáról további információ: http://www.adrienncsoknyay.com/
A jövőben is újabb előadásokkal szeretnénk segíteni az édesanyák mindennapi életét. A regisztrált édesanyákat hírlevélben értesítjük az éppen aktuális előadásról.


Az aktuális workshopokat megtalálja a facebook oldalunkon is.

Professzionális rendszerezés - 2015. november 4.

Gyermekspecifikus elsősegély tanfolyam - 2009. október 9.-2011

Gyermekspecifikus elsősegély tanfolyam - 2009. október 9.

Szoptatás világnapja - 2015 augusztus

Szoptatás világnapja - 2014 augusztus

2009. augusztus 27. Anyatejes Világnap, Budaörs, Városháza

2009. július 25. Esküvői gyerekfelügyelet, Nádasdladány

„Megszeretném köszönni,hogy az esküvőn vigyáztatok a két lurkóra Imikére és Attilára. Nektek köszönhetően kicsit lazulhattunk és nem a gyerekek után kellett rohangálni. Remélem azért nem fárasztottak le a fiúk és vasárnap tudtatok pihenni. Még egyszer köszönök mindent,hogy foglalkoztatok velük és vigyáztatok rájuk. KÖSZÖNÖM ÉS NAGYON ARANYOSAK VOLTATOK! Szabó Krisztina Nemesvámosról"

2009. június 11-13. Carinthia Grand Hotel Royal, JCI (Fiatal üzletemberek) konferencia: játszóház és szállodai gyerekfelügyelet.

2009. április 25. Zséda koncert a Nők elleni erőszak ellen, Vajdahunyad Vára, Megrendelő: AVON

2008. szeptember 13. Esküvői gyerekfelügyelet, Halászbástya

2008. augusztus 16. Esküvői gyermekfelügyelet, Európa rendezvényhajó

2008. augusztus 15. Esküvői gyermekfelügyelet,Inárcs, Szt. György Kúria

2008. augusztus 2. Esküvői gyerekfelügyelet

2008. június 15. Apák napja a Feneketlen-tónál, Jól-lét főszervezésében, játszóház szponzoráció

Please publish modules in offcanvas position.