+36 20 5445 850

  jarabin.edina@t-online.hu

happy mammy

Jarabin Edina - Happy Mammy

Rólam

Jarabin Edina vagyok, a Happy Mammy Édesanyákat Segítő Szolgálat megálmodója és már több mint 15 éve a vezetője. Négy gyermek édesanyja vagyok, végzettségem szerint közgazdász és közgazdász-tanár. A gyermekek születése előtt marketinggel foglalkoztam egy neves multinacionális vállalatnál. Egyetemi éveim alatt gyerekfelügyelőként és oktatóként dolgoztam nyári gyermektáborokban, Amerikában.

Misszió

A Happy Mammy Édesanyákat Segítő Szolgálat, a kisgyermekes anyák számára szeretne életük számos területén megbízható segítséget nyújtani. Fontosnak tartom, hogy önfeláldozás helyett az édesanyának legyen lehetősége feltöltődni: SZELLEMILEG, LELKILEG, és TESTILEG. A fő célom ezen összhang és egyensúly megteremtése, hogy igazán boldog, kiegyensúlyozott édesanya, „happy mammy” váljék mindenkiből!

Előzmények

Már az első gyermekem születése után, fontos volt számomra, hogy a kismama társadalom hasznos tagja lehessek, baba-mama klubokat hoztam létre és vezettem közel 10 évig. Mindig is fontosnak tartottam az anyaság kezdeti időszakának boldog megélését, a kiegyensúlyozott, örömteli anyaságot, mivel csak a boldog, elégedett anya tud kiegyensúlyozott gyermekeket nevelni. A Happy Mammy koncepciójának kitalálásával és létrehozásával széles körben nyílik lehetőségem a kisgyermekes édesanyáknak segíteni, különböző élethelyzeteire megoldást találni. A Happy Mammy-t 2007. nyarán indítottam útjára, azóta a koncepció sikeressége nap, mint nap újra beigazolódik:
• Jelenleg közel 8000 segítő van az adatbázisomban és a Facebook csoportomban
• Több, mint 1500 sikeres megbízást teljesítettem az elmúlt 15 év alatt
• Soha nem reklámozom a céget, ugyanis az elégedett ügyfeleim folyamatosan továbbajánlanak a barátaiknak
• Jelentős számú rádió, televízió és újság érdeklődése által megjelent riportok is bizonyítják a Happy Mammy különlegességét, sikerességét.

Fejlesztések

2013 tavaszától új szolgáltatással segítjük a kisgyermekes családokat. Megnyitotta kapuit a Happy Mammy Gyerekbarát Vendégház Orosházán-Gyopárosfürdőn, a tó és élményfürdő szomszédságában, ahol a kisgyermekes családok kényelmét szolgálja minden berendezés, felszerelés. További információ: www.bababaratvendeghaz.hu

Happy Mammy különlegessége

A Happy Mammy Édesanyákat Segítő Szolgálat egyedisége a személyességben és a személyre szabott kiválasztásban rejlik. A jelöltek kiválasztása és bemutatása is személyesen történik, minimálisra csökkentve ezzel a bizalmatlanságot, a kellemetlen meglepetéseket. Az ügyfeleim visszajelzése alapján hiánypótló és egyedülálló szolgáltatást nyújtok. A jelöltek tökéletes kiválasztásához hozzájárul a 15 éves szakmai tapasztalatom és az a beleérző képesség, amit annak köszönhetek, hogy magam is 4 gyermekes édesanya vagyok, egy nagy háztartással a hátam mögött. Édesanyaként pontosan tudom mit jelent egy idegenre rábízni az addig féltve őrzött „kincsünket”, a gyermekünket, illetve átlátom mit jelent egy „multinál” dolgozni és mellette anyának lenni, háztartást vezetni, így már fél szavakból is értem kinek mire lehet szüksége.

Társadalmi felelősségvállalás

Alkalmanként ingyenes workshopot szervezek édesanyákat érintő témákban. Ilyen volt 2009-2011 között rendszeresen megrendezett Gyermekek vészhelyzetben c. elsősegélynyújtó előadás sorozat, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány jóvoltából. 2015. őszén a profi rendszerezésről szólt a workshop egy coach és lakberendező előadásában. A jövőben is újabb, érdekes témákkal szeretném segíteni az édesanyákat. Fontosnak tartom, hogy egy kisgyermekes anya is képes legyen összehangolni a hivatását a családdal. Igyekszem részt venni e témában szerveződő fórumokon, konferenciákon és az álláspontomnak nyilvánosan is hangot adni. Bízom benne, hogy egy kicsit én is hozzájárulhatok a tevékenységemmel társadalmi szinten is a munka és család összhangjának megteremtéséhez! Remélem, bemutatkozásommal megnyertem a bizalmát, és ha segíteni szeretne vagy segítségre van szüksége, hívjon bizalommal illetve regisztráljon a honlapomon!

Üdvözlettel: Jarabin Edina

Végül álljon itt egy régi, kedves ügyfelem véleménye:

A Happy Mammy olyan személyre szabott segítséget nyújt, amely példanélküli ezen a területen. Két meglehetősen nehéz helyzetben lévő csoportnak nyújt segítséget. Egyrészt az állást kereső nőknek, édesanyáknak,akik nem tudnak a mai munkaerő piacon elhelyezkedi, másrészt azoknak a családoknak, akik segítségre szorulnak. Hétköznapi értelemben egy egyszerű közvetítéssel többségük soha nem találna egymásra. Én személyesen próbáltam megoldást találni, és nem gondoltam, hogy nem fog menni. Számtalan dolgot megoldottam már, biztos voltam abban, hogy ez sem fog ki rajtam. Végül Edina segítségére szorultam. Utólag azt mondom, szerencsére, mert olyan segítőt találtam az ő közvetítésével, akire különben biztos, hogy nem találok rá. Mert ő pont az én igényeimnek megfelelő. Edina kiszűrte helyettem azokat, akik nekünk nem jöhetnek szóba és én is nagyobb bizalommal voltam azzal szemben, akit előtte ő már meghallgatott. Nem volt akkora kudarc egyik oldalról sem, mert épp az a lényege a szolgáltatásnak - az én olvasatomban- hogy ha nekünk nem, attól még másik családnak akár jó is lehet a jelölt.
De mindennél fontosabb, amit az elején említettem: két kiszolgáltatott társadalmi csoportnak ad egyszerre megoldást. A munkát kereső, sikeres közvetítés után újra magabiztos lesz, a segítséget kereső pedig elégedett, mert megoldottak egy olyan problémát, amit a nagyszülők távolsága, szülők munkája miatt nem tudtak. Tehát én hálával gondolok a Happy Mammy-ra és azt kívánom, hogy még nagyon sok családnak tudjon, tudjanak segíteni, ilyen kitűnő minőségben és ilyen alapos munkával!
Csak azt sajnálom, hogy nem én találtam ki:-)

****
További referenciákat és médiamegjelentést a Média menüben talál.
Happy Mammy

Please publish modules in offcanvas position.